Roti met Kipkerrie

Ingrediƫnten 4 personen
4 rotivellen van Easy Snacks
500 gr kipfilet
500 gr aardappelen
4 eieren
400gr kouseband
1 ui
2 teentjes knoflook
Surinaamse rode pepers naar smaak
2 eetlepels zonnebloemolie
1 eetlepel tomatenpuree
1 blokje kippenbouillon
2 eetlepel surinaamse kerriepoeder (masala)
halve eetlepel komijnpoeder

Roti met kipkerrie (masala), ei, kouseband en aardappel

Voorbereiding
Kook de eieren tot ze hardgekookt zijn. Hak de knoflook. Maak de peper schoon en snij hem fijn. Snipper de ui. Schil de aardappels en snij ze in partjes. Maak de kouseband schoon en snij ze in stukken.

Bereidingswijze
Verwarm de olie in een wok. Voeg de knoflook, peper, ui, tomatenpuree, bouillonblokje, gemalen komijn en kerriepoeder (masala) toe. Schep de aardappels en kouseband erdoor. Doe een deksel op de pan en laat in 15 min. zachtjes garen. Dep de kip droog en bestrooi ze met zout. Bak in een koekenpan de kip bruin. Doe de kip en de gepelde eieren na 30 minuten bij de aardappels en kouseband en laat dit nog 15 min. Zachtjes garen. Verwarm de rotivellen in de magnetron tot ze heet zijn, verdeel ze over 4 borden en schep het kipmengsel erop. Eetsmakelijk!