Rotirol met Kipkerrie

Ingrediƫnten 4 personen
800 gram kipfilet
1 ui
2 teentje knoflook
surinaamse rode peper naar smaak
2 eetlepel zonnebloemolie
1 theelepel tomatenpuree
1 blokje kippenbouillon
1 eetlepel kerriepoeder (masala)
1/2 theelepel komijnpoeder

Rotirol met Kipkerrie (masala)

Voorbereiding
Snij de kip in stukjes. Snij de ui, knoflook en peper fijn.

Bereidingswijze
Verwarm de olie in een wok. Voeg de knoflook, peper, ui, tomatenpuree, bouillonblokje, gemalen komijn en kerriepoeder (masala) toe. Schep de kip en erdoor. Doe een deksel op de pan en laat in 45 minuten zachtjes garen. Af en toe roeren. Verwarm de rotivellen in de magnetron tot ze heet zijn, verdeel ze over 4 borden en schep het kipmengsel erop. Eetsmakelijk!