Bloemkool Masala

Ingrediƫnten 4 personen
4 rotivellen van Easy Snacks
1 bloemkool
1 kleine ui
1 teentje knoflook
surinaamse rode peper naar smaak
2 eetlepel zonnebloemolie
1 theelepel tomatenpuree
Halve blokje groentebouillon
1 eetlepel kerrie (masala)
halve eetlepel komijnpoeder
400 ml heet water

Bloemkool masala

Voorbereiding
Was de bloemkool en snijd hem in roosjes. Kook het water alvast.

Bereidingswijze
Verwarm de olie in een wok. Voeg de knoflook, peper, ui, tomatenpuree, bouillonblokje, gemalen komijn en kerriepoeder (masala) toe. Schep de bloemkool en heet water erdoor. Doe een deksel op de pan en laat zachtjes garen, let er op dat de bloemkool niet te slap wordt. Af en toe roeren. Verwarm de rotivellen in de magnetron tot ze heet zijn, verdeel ze over 4 borden en schep het kipmengsel erop. Eetsmakelijk!